Familjefotografer

Stig AlbanssonÅsa Lännerström
Söker du familjefotografering i Göteborg? Då har du hamnat rätt! Hos oss kan du ta del av duktiga och professionella familjefotografer. De flesta uppskattar att ha ett vackert foto där familjen är samlad. Många har ofta en bild på hela familjen när barnen är små, andra väntar tills barnen är lite äldre för att föreviga familjen på bild. En del gör både och, och får därmed ett härligt bevis på hur tiden kan förändra vissa saker men inte andra.

När väl hela familjen är samlad och ni ska ta en bild som kommer att hänga på väggen livet ut är det mycket som ska stämma – god stämning och en lyhörd fotograf är ett bra första steg. Det finns även andra saker som är bra att tänka på inför en familjefotografering. Att komma i god är viktigt både för dig och fotostudion, så slipper ni stressa igenom ett fint ögonblick. Kläderna är viktiga: se till att de är neutrala och att ingens kläder skär sig med någon annans.

Om ni ska ha ett tema måste det passa hela familjen. Oftast kan din familjefotograf skapa en bra bakgrund, men var inte rädd för att komma med egna tankar och förslag. Kom ihåg att det viktigaste är ett vackert och genuint leende!