Canvastavlor guide

Bilder som är unika förtjänar sin plats i hemmet. Många föredra att göra en canvastavla av det perfekta fotografiet. Att beställa canvastavlor kan du även göra hos din fotograf men allt fler föredra att beställa sitt foto på canvas på nätet p.g.a. prisskillnaden.

Ska du beställa egna canvastavlor rekommendera vi ett besök hos Canvasonline.se. Förutom information om nätbaserade tjänster kan du även jämföra utbud, leveransvillkor, priser och mycket mer i guiden. När det gäller framkallning av canvastryck är det viktigt att du inte stressar igenom din beställning. Tavlan är en långsiktig investering och därför är det viktigt att du väljer rätt bild, storlek och fotoeffekt som passar inredningen i hemmet.

canvastavla av eget foto

För ytterligare fördjupning kan du även läsa om ett bäst i test hos Test.se. Deras testvinnare är Bestcanvas men det framgår inte i deras analys att företagets produktion är belägen i Tyskland. Testet kan anses vara lite missvisande eftersom endast ett av fyra företagen har sin produktion i Sverige.